duy-phuong.nguyen

Een auto leasen als student

Kan ik een auto leasen als student?

Jazeker, dat kan.
Ben je student en woon je bijvoorbeeld niet in de stad of plaats waar je studeert, dan kan een privé leaseauto ook voor jou een uitkomst zijn. Wellicht woon je op een locatie die lastig bereikbaar is per openbaar vervoer. Het kan ook zijn dat de universiteit of school waar je studeert geen goede verbinding heeft met trein, tram, bus of metro. Overweeg dan zeker om een nieuwe of gebruikte, recente auto te leasen. Ook heel handig voor concertbezoeken, een weekendje naar je ouders, op vakantie, et cetera.

Bij Privateleasecheck.nl lease je al een nieuwe auto vanaf €186 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Meer niet.
Je hebt geen extra kosten voor reparaties, onderhoud, wegenbelasting et cetera; je rijdt zorgeloos in je eigen leaseauto.
Je Ov-kaart is alleen geldig in het weekend of op doordeweekse dagen; je privé-leaseauto staat altijd voor je klaar.

Heerlijk met je vrienden op stap, naar een muziekfestival, of een weekendje weg in je eigen leaseauto.
Tip: Bereken je leasekosten per dag en deel deze samen met de benzinekosten met je meereizende vriend(en). Je zult zien dat je dan vaak goedkoper uit bent dan als je per vliegtuig, trein en/of openbaar vervoer reist!

 

Als je wilt leasen, ook als student, is er natuurlijk wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:


1. je bent 21 jaar of ouder
2. je bent in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs.
3. je hebt een geldige Nederlandse identiteitskaart of een geldig Nederlands paspoort.
4. je voldoet aan een minimuminkomen (hoogte afhankelijk van maandelijks leasebedrag).

 

Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen beoordelen wij of je in aanmerking komt voor een privé leasecontract. Wij willen natuurlijk zeker weten dat je kunt voldoen aan je maandelijkse financiële verplichting aan ons.
Wij vragen je dan ook om een schriftelijke opgave van je maandelijkse inkomen. Bijvoorbeeld een bankafschrift waar je maandelijkse studiebeurs op gestort wordt, de salarisstrook van je (bij)baan en/of een schriftelijk bewijs van een andere bron van inkomsten.

Met deze gegevens checken wij bij de BKR en/of de EDR of je nog achterstallige betalingen en/of schulden hebt. En wees gerust; je eventuele opgebouwde studieschuld telt niet mee! Ook willen we graag een kopie van je rijbewijs en je paspoort of identiteitskaart. Zodra wij al deze gegevens hebben ontvangen en gecontroleerd, dan sturen wij je zo snel mogelijk het leasecontract. Na ondertekening leveren wij jouw eigen privé leaseauto binnen 14 dagen af. En als het even kan, bij jou voor de deur!

Ga zorgeloos rijden en kies voor private lease. Bekijk hier het volledige aanbod!